Asbestattest Aanvragen

U heeft een asbestattest nodig voor bij de verkoop van uw woning? Vraag nu uw asbest offerte aan!

Heb je een woning die vóór 2001 werd gebouwd en wil je weten of er asbest in zit? Dan heb je een asbestattest nodig.

Een asbestattest is een document dat aangeeft of er asbesthoudende materialen aanwezig zijn in je woning en hoe je die veilig kunt verwijderen. Een asbestattest is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor de wet. Als je je woning wilt verkopen of verhuren, moet je een geldig asbestattest kunnen voorleggen. 

Bij Asbest Attest Aanvragen kun je snel en eenvoudig een offerte aanvragen voor een asbestattest. Wij zijn procesgecertificeerd om als asbestdeskundige een officieel asbestattest af te leveren. U kan je erop vertrouwen dat er grondige inspectie zal zijn van uw woning op asbesthoudende bouwmaterialen, dit om een betrouwbaar asbestattest opstellen. Je krijgt zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat, die je online kunt accepteren of afwijzen. Bovendien profiteer je van onze scherpe prijzen en onze uitstekende service.

Waar wacht je nog op? Vraag nu je offerte aan en zorg ervoor dat je woning asbestvrij is. Vul het formulier in op onze website of bel ons op 0478/94.87.63. Wij staan voor je klaar!

Vraag via onderstaande formulier uw asbestofferte op.

Wanneer heeft u een asbestattest nodig?

1. U bent eigenaar en/of deels eigenaar van een gebouw of een gedeelte van een gebouw

2. Het gebouw werd oorspronkelijk gebouwd vóór 2001.

3. De oppervlakte van het gebouw is meer dan 20m²

4. Ik verkoop of schenk het gebouw(deel) 

Scroll naar boven